Aktivera Flash i Safari

Välj vilken OS ni har genom att rulla ner på sidan.

OS X 10.11, macOS 10.12 och senare

1. Öppna Safari och välj Safari > Inställningar.

Inställning av Safaris inställningar

2. Klicka på fliken Webbplatser och bläddra ned till avsnittet Plugin-program. Sök efter posten Adobe Flash Player.

Sök efter posten Adobe Flash Player

3. Klicka på kryssrutan för att aktivera Flash Player.

Aktivera Flash Player

4. Välj önskat alternativ för inställningen Vid besök på andra webbplatser: Fråga, Av eller På.

Välja önskat alternativ

5. Flash kan också konfigureras för enskilda webbplatser (domäner).  Välj ett alternativ nedan för varje webbplats som visas i avsnittet Tillåt att webbplatser använder det här plugin-programmet med inställningarna nedan: Fråga, Av eller .

Tillåt webbplatser att använda plugin-programmet

6. Avsluta Inställningar när du är klar med konfigurationen av Flash Player.

OS X 10.10

1. Öppna Safari och välj Safari > Inställningar.

Inställning av Safaris inställningar

Obs!

Om du visar Safari i helskärmsläge för du muspekaren över den övre delen av webbläsarens skärm för att se hela menyn.

2. Klicka på fliken Säkerhet. Kontrollera att Aktivera JavaScript och Tillåt insticksfiler har markerats. Klicka på Inställningar för plugin-program.

Säkerhetsinställningar för Safari 10.0

3. Välj Adobe Flash Player.

I menyn Vid besök på andra webbplatser väljer du På och klickar sedan på Klar.

4. För varje webbplats som visas i listan över öppna webbplatser väljer du På i menyn till höger.

För OS X 10.8 och 10.9

5. Öppna Safari och välj Safari > Inställningar.

Obs!

Om du visar Safari i helskärmsläge för du muspekaren över den övre delen av webbläsarens skärm för att se hela menyn.

2. Klicka på fliken Säkerhet. Kontrollera att Aktivera JavaScript och Tillåt insticksfiler har markerats. Klicka på Hantera webbplatsinställningar.

Säkerhetsinställningar för Mac OS X 10.8 och 10.9

3. Välj Adobe Flash Player.

I popup-menyn Vid besök på andra webbplatser väljer du Tillåt.

För OS X 10.6 och 10.7

1. Välj Safari > Inställningar.

Obs!

Om du visar Safari i helskärmsläge för du muspekaren över den övre delen av webbläsarens skärm för att se hela menyn.

2. Kontrollera att Tillåt Java och Tillåt alla andra insticksprogram är markerade på fliken Säkerhet.

Plugin-program och JavaScript är aktiverade.

3. Stäng fönstret Inställningar.