Aktivera Flash - Google Chrome

Här hittar du information hur du kan aktivera Flash i webbläsaren Google Chrome.

Följ instruktionerna för att tillåta att Adobe Flash Player används i Google Chrome.

1. Klicka på länken med ett hänglås och Home Solutions framför URL-adressen.
  2. Klicka på länken Site settings / Platsinställningar.
  3. Gå ner till Flash i listan, välj Allow /Tillåt ute till höger.
  4. Gå tillbaka till fliken med felmeddelandet, klicka på den blå knappen Reload/Hämta igen.