Aktivera Flash i Edge

Gör följande för att tillåta Flash-innehållet i Microsoft Edge:

1. Öppna Microsoft Edge på datorn.
  2.  Klicka på ikonen högst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar långt ned i menyn som visas.
  4. Klicka på Visa avancerade inställningar under rubriken Avancerade inställningar.
  5. Ändra Adobe Flash Player till På.

Tillåt Flash-innehållet för en webbplats

1. Navigera till webbplatsen som saknar Flash-innehållet i Microsoft Edge.
  2.   Du kan se ikonen överst till höger i adressfältet.
  3.   Klicka på ikonen som visar att ett utfällbart Adobe Flash-innehåll blockerades.
  4. Klicka på Tillåt en gång för att tillåta körning av Flash-innehållet på den sidan en gång.

Alternativt

1. Navigera till webbplatsen som saknar Flash-innehållet i Microsoft Edge.
  2.   Klicka på ikonen  i det saknande Flash-innehållet för att visa ett utfällbart Adobe Flash-innehåll blockerades.
  3. Klicka på Tillåt en gång för att tillåta körning av Flash-innehållet på den sidan en gång.